Saturday 20 April 2024

Nuodėminga meilė

 


„Nuodėminga meilė“ – tai jaudinanti ir atvira vienos moters meilės istorija, kurios veiksmas vyksta nuo Rygos iki Anglijos širdies ir tolimesnių egzotiškų kraštų.

Pagrindinė knygos herojė – drąsi ir aistringa moteris, kuri visą savo gyvenimą ieško tikrosios meilės, nepaisant visuomenės normų ir lūkesčių. Gyvendama Rygoje, ji pamilo anglą ir, vedama meilės, persikėlė gyventi į Angliją. Kartu su vyru keliaudama po pasaulį komandiruotėse, atrodė, kad jos gyvenimas yra pilnas nuotykių ir laimės. Vis dėlto, studijuodama koledže, moteris susitiko su jaunu, gražiu arabų kilmės vyru, kuris išjudino jos širdies stygas nauju, nepaaiškinamu būdu. Sudėtingas santykių labirintas ir sunkūs sprendimai privertė ją išsiskirti su savo pirmuoju vyru ir ištekėti už meilės iš Arabijos, tikėdamasi, kad šis žingsnis atneš ilgai ieškotą sielos ramybę ir laimę. Tačiau po ketverių metų santuoka subyrėjo, palikdama ją vienišą ir susimąsčiusią apie savo gyvenimo kelią.

Knyga „Nuodėminga meilė“ tyrinėja gilias ir sudėtingas žmogaus širdies gelmes, mūsų sprendimų pasekmes ir amžinąjį klausimą – ko klausyti: širdies ar proto? Ji kelia klausimus apie meilės ir išdavystės ribas, apie tai, kas iš tiesų yra nuodėmė meilėje ir ar galima rasti atleidimą sau pačiam.

Ši knyga – tai drąsus pasakojimas apie aistrą, svajones ir ieškojimą tikrosios meilės, kuri kartais atrodo nepasiekiama.

No comments:

Post a Comment

Book festival in London and Paris 2024

  T arptautinė knygų paroda 2024. Paryžius, Londonas Book festival 2024 in London and Paris.